Faxinformatie registreren

In dit gedeelte wordt de faxinformatie beschreven.

U kunt informatie naar de andere partij verzenden wanneer u een faxdocument verzendt of ontvangt. Deze informatie wordt weergegeven op het display van het andere apparaat en afgedrukt als een rapport. De volgende informatie kan worden verzonden.

Belangrijk

Faxkoptekst

De Faxkoptekst wordt afgedrukt als koptekst van elke fax die u verzendt. U moet uw naam aan de Faxkoptekst toevoegen.

U kunt Faxkoptekst 1 of Faxkoptekst 2 programmeren. Wanneer u originelen verzendt met de bestemmingslijst, dan kunt u selecteren welke Faxkoptekst wordt afgedrukt op het document dat door de andere partij wordt ontvangen.

U kunt een "Faxkoptekst" registreren met maximaal 32 alfanumerieke tekens en symbolen.

U kunt tekens, symbolen, getallen en spaties gebruiken.

U kunt instellen of een Faxkoptekst moet worden afgedrukt met [Faxkoptekst] onder "Opties". Zie "Faxkoptekst afdrukken" in de Faxhandleiding.

Eigen naam

De Eigen naam wordt verzonden naar de andere partij als u een fax verzendt of ontvangt. Deze naam moet uw naam bevatten. De Eigen naam wordt weergegeven op het display van het andere apparaat en afgedrukt in een rapport.

Eigen naam kan alleen worden gebruikt als het andere apparaat van dezelfde fabrikant is en de Eigen naam-functie heeft.

U kunt "Eigennaam" registreren met maximaal 20 alfanumerieke tekens en symbolen.

Eigen faxnummer

Het Eigen faxnummer van de afzender wordt verzonden naar de andere partij bij het verzenden van een fax.

Het ontvangen faxnummer wordt weergegeven op het display van het andere apparaat en afgedrukt in een rapport.

Deze functie is beschikbaar ongeacht de fabrikant van het apparaat van de andere partij.

U kunt "Eigen faxnummer" registreren met maximaal 20 getallen, spaties en het "+"-teken.

Verwante onderwerpen

Faxinformatie registreren
Faxinformatie wijzigen
Faxinformatie verwijderen