Aansluiten op de USB-interface

Dit gedeelte legt uit hoe u de USB2.0-interfacekabel op de USB2.0-poort aansluit.

VOORZICHTIG

1. Sluit de USB2.0-interfacekabel aan op de USB2.0-poort.

Afbeelding van het aansluiten van de USB-interfacekabel

2. Sluit het andere uiteinde aan op de USB2.0-poort van de hostcomputer.

Opmerking

• Dit apparaat wordt niet met een USB-interfacekabel geleverd. Zorg ervoor dat u de juiste kabel voor het apparaat en uw computer koopt.

• De USB2.0-interfacekaart wordt ondersteund door Windows Me / 2000 / XP, Windows Server 2003, Mac OS X 10.3.3 of hoger.

• Voor Windows Me:

Zorg ervoor dat u "Ondersteuning voor USB-afdrukken" installeert. In combinatie met Windows Me is alleen een snelheid mogelijk die gelijk is aan die van USB1.1.

• Voor Mac OS:

Om Macintosh te gebruiken moet het apparaat met de optionele PostScript 3-eenheid worden uitgerust. In combinatie met Mac OS X 10.3.3 of hoger wordt een overdrachtsnelheid van USB2.0 ondersteund.

• Voor meer informatie over het installeren van het printerstuurprogramma, raadpleegt u "Het apparaat klaarmaken", Printerhandleiding.