Aansluiten op de interfaces

In dit gedeelte wordt uitgelegd hoe u de interface van het apparaat kunt identificeren en hoe u het apparaat aansluit volgens de netwerkomgeving.

VOORZICHTIG

Afbeelding voor het aansluiten op de interfaces (illustratie met nummers en benoemingen)

1. IEEE 1284-poort (optioneel)

Poort voor het aansluiten van de IEEE 1284-interfacekabel

2. USB2.0-poort

Poort voor het aansluiten van de USB2.0-interfacekabel

3. 10BASE-T/100BASE-TX-poort

Poort voor het aansluiten van de 100BASE-TX- of 10BASE-T-kabel

4. Wireless LAN-poort (optioneel)

Poort voor het gebruik van het wireless LAN

5. Gigabit Ethernet-poort (optioneel)

Poort voor het aansluiten van de 1000BASE-T, 100BASE-TX- of 10BASE-T-kabel

Verwante onderwerpen

Aansluiten op de Ethernet-interface
Aansluiten op de Gigabit Ethernet-interface
Aansluiten op de USB-interface
Aansluiten op de IEEE 1284-interface
Aansluiten op de Wireless LAN-interface