Registerflikar

Utskrift på registerflikar.

Bild av utskrift på registerflikar

Viktigt

• Kontrollera att registerfliksguiden (tillval) har installerats när du anger registerflikar. Kontakta din serviceverkstad angående installation av registerfliksguider (tillval).

• Du kan endast skriva ut på registerflikar med fliken till höger (på den övre delen av arket).

• Mer information om utskrift av olika storlekar på registerflikar finns i Handbok för allmänna inställningar.

• Mer information om utskriftsmetoder finns i skrivardrivrutinens Hjälp.

Obs

• Kontrollera placeringen av fliken före utskriften så att bilder som ska skrivas ut inte blir skeva. Om det finns bokstäver där det saknas flikar kan tonern smutsa ned baksidan av arket.

• Om det blir konflikter mellan placering av fliken, häftningen och hålslagningen är det läget för fliken som prioriteras.