Avbryta ett utskriftsjobb

Följ nedanstående tillvägagångssätt för att avbryta ett utskriftsjobb om meddelandet som uppmanar till en fortsättningsåtgärd visas.

1Tryck på tangenten [Skrivare].

En Skrivarskärm visas.

2Tryck på[Återställ jobb] eller på tangenten [Radera/Stopp].

Ta bort lagrade utskriftsjobb och avbryt sidmatning.

3Tryck på [Återställ jobb] för att avbryta det löpande utskriftsjobbet, eller på [Återst. alla jobb] för att avbryta alla jobb.

Ett bekräftelsemeddelande visas.

4Tryck på [Ja] för att avbryta utskriftsjobbet.

Tryck på [Nej] för att återvända till den föregående skärmen.

Obs

• För att återuppta utskriftsjobben trycker du på [Återuppta utskr.].

• Var försiktig om maskinen delas av flera datorer, så att du inte av misstag avbryter någon annans utskriftsjobb.

• Under Windows kan, om maskinen är ansluten till datorn med en parallellkabel, skickade utskriftsjobb avbrytas om [Återst. alla jobb] trycks in medan kontrollpanelen visar “Väntar på utskriftsdata...”. När intervallet som har ställts in i [I/O-Timeout] i Skrivarinställningar har passerat, kan nästa utskriftsjobb skickas. Ett utskriftsjobb som har skickats från en annan klientdator kommer i detta fall inte att avbrytas.

• Du kan inte stoppa utskrift av data som redan har bearbetats. Därför kan ytterligare några sidor skrivas ut när du har tryckt på [Återställ jobb] eller på tangenten [Radera/Stopp].

• En utskrift som innehåller mycket data kan ta lång tid att avbryta.

• Se "Avbryta ett utskriftsjobb" för närmare information.