Skriva ut alla utskriftsjobb

En Skrivarskärm visas.

Tryck på [Utskriftsjobb] på Skrivarskärmen.

Bild av användarpanelskärm

En lista visas med de användar-ID som har filer lagrade i maskinen.

2Tryck på det användar-ID vars fil du vill skriva ut.

Bild av användarpanelskärm

Du kan inte välja flera användar-ID samtidigt.

Tryck på [bildföregående] eller [bildNästa] för att bläddra genom listan.

Tryck på [Nollställ] för att avbryta ett val.

3Tryck på [Skriv ut alla jobb].

Bild av användarpanelskärm

Om valt användar-ID har flera typer av utskriftsjobb visas valfönstret utskriftstyp.

4Välj önskad typ av utskriftsjobb och tryck sedan på [OK].

Bild av användarpanelskärm

Ett bekräftelsefönster visas.

Bekräftelsefönstret visas inte om valt användar-ID endast har en typ av utskriftsjobb.

5Tryck på [Ja].

Valda filer skrivs ut.

Obs

• Efter avslutad utskrift raderas filerna för Provutskrift, Säker utskrift och Utskriftskö.

• Du kan inte välja en utskrift som inte är sparad under valt användar-ID.

• Om du väljer flera Provutskriftsfiler och inte anger antalet uppsättningar på bekräftelseskärmen, kommer en uppsättning mindre än antalet som har angivits på datorn att skrivas ut för varje valt dokument. Om det angivna antalet utskrifter på datorn är "1" skrivs ett exemplar ut av varje dokument.

• Om du väljer Lagrad utskrift, tillämpas antalet du ställer in på bekräftelseskärmen för alla filer av den valda jobbtypen. Om du inte ställer in ett antal används minimiantalet för alla filer.

• Om du väljer Säker utskrift måste rätt lösenord anges. Om det finns flera lösenord skriver maskinen endast ut de filer som motsvarar det införda lösenordet.

• Om du valt Lagrad utskrift och några av dessa kräver lösenord skriver maskinen ut de filer som överensstämmer med angivet lösenord och filer som inte kräver lösenord.

• Bekräftelsefönstret visar det totala antalet filer som har valt användar-ID som ska skrivas ut.