Skriva ut en köutskrift

Nedanstående procedur beskriver hur du skriver ut en fil från Utskriftskön med skrivardrivrutinen för PCL 6/5e och RPCS. Mer information om hur du skriver ut en fil ur Utskriftskön med PostScript 3 skrivardrivrutinen, se PostScript 3 Tillägg som finns som PDF-fil på cd-skivan.

Viktigt

• Program med egna drivrutiner, som PageMaker, hanterar inte den här funktionen.

• Om du använder Mac OS X behöver du Mac OS X v10.2 eller senare för att använda denna funktion.

1Konfigurera Utskriftskö i skrivardrivrutinens egenskaper.

Information om hur du konfigurerar skrivardrivrutiner finns i motsvarande hjälpavsnitt.

2Klicka på [Detaljer...] och ange sedan ditt användar-ID i rutan [Användar-ID:].

3Starta utskrift från programmets dialogruta [Skriv ut].

Det pausade utskriftsjobbet skickas till maskinen.

4Tryck på [Skrivare] på maskinens kontrollpanel för att öppna Skrivarskärmen.

5Tryck på [Utskriftsjobb].

Bild av användarpanelskärm

6Tryck på [Jobblista, utskriftskö].

Bild av användarpanelskärm

En lista visas över filer som är lagrade i maskinens Utskriftskö.

Vissa utskriftsjobb visas eventuellt inte, beroende på säkerhetsinställningarna.

7Välj den fil du vill skriva ut och tryck på [Skriv ut].

Bild av användarpanelskärm

Ett bekräftelsefönster visas.

8Tryck på [Ja].

Den pausade utskriften skrivs ut.

Tryck på [Nej] för att avbryta utskriften.

Obs

• När utskriften är klar raderas den lagrade filen.

• För att stoppa utskriften när den har börjat, trycker du på [Avsluta] tills Skrivarskärmen visas och sedan på [Återställ jobb]. Filen raderas.

• Om du markerar flera filer visar bekräftelsefönstret det totala antalet filer som ska skrivas ut.

• Mer information om inställning av skrivardrivrutiner finns i skrivardrivrutinens hjälpfunktion.

• Du kan även skriva ut eller ta bort en fil ur Utskriftskön från Web Image Monitor. Se Web Image Monitor Hjälp för närmare information.