Göra standardinställningar för skrivaren - skrivaregenskaper

Viktigt

• För att ändra skrivarens standardinställningar (inklusive tillvalsinställningar) ska du logga in med ett konto som har fulla rättigheter. Användare i gruppen Administratör, Serveransvarig, Utskriftsansvarig eller Power User har denna rättighet som standard.

• Du kan inte ändra skrivarens standardinställningar för enskilda användare. Inställningarna i dialogrutan [Skrivaregenskaper] gäller för alla användare.

1Peka i menyn [Start] på [Inställningar] och klicka sedan på [Skrivare].

Fönstret [Skrivare] visas.

2Klicka på ikonen för skrivaren du vill använda.

3Klicka i menyn [Arkiv] på [Egenskaper].

Dialogrutan [Skrivaregenskaper] visas.

Första gången du öppnar dialogrutan [Skrivaregenskaper] efter installation av RPCS-skrivardrivrutinen visas ett bekräftelsemeddelande. När du har klickat på [OK] visas dialogrutan [Skrivaregenskaper].

4Gör de inställningar du önskar och klicka på [OK].

Obs

• De inställningar du gör här gäller som standardinställningar för alla program.

• Mer information finns i skrivardrivrutinens hjälp.