Göra skrivarinställningar från ett program

Du kan göra särskilda skrivarinställningar för ett visst program.

För att göra skrivarinställningar för ett visst program öppnar du dialogrutan [Utskriftsinställningar] i det programmet. Nedanstående procedur beskriver inställning av skrivaren för Windows 2000 WordPad som exempel på hur du ställer in skrivaren för ett visst program.

1Klicka i menyn [Arkiv] på [Skriv ut...].

Dialogrutan [Skriv ut] visas.

2Markera den skrivare du vill använda i listan [Välj skrivare].

3Gör de inställningar du önskar och klicka på [OK].

Obs

• Hur dialogrutan [Utskriftsinställningar] ska öppnas varierar beroende på programmet. Se programmets handbok för närmare information.

• De inställningar du gör i följande procedur gäller enbart för det aktuella programmet.

• Allmänna användare kan ändra egenskaperna som visas i dialogrutan [Skriv ut] inom ett program. Inställningarna du gör här används som standard vid utskrivning från programmet.

• Mer information finns i skrivardrivrutinens hjälp.