Windows Vista - USB

Viktigt

• För att installera en skrivardrivrutin måste ditt konto ha rättighet att administrera skrivare. Logga in som Administratör.

Om skrivarens drivrutin redan är installerad och plugbildandbildplay är aktiverat, visas ikonen för skrivaren som är kopplad till "USB"-porten i fönstret [Skrivare].

Skrivardrivrutinerna kan installeras från cd-skivan som medföljer denna maskin.

Om skrivardrivrutinen inte redan är installerad, följ skrivarens plugbildandbildplay-instruktioner för att installera den från den medföljande cd-skivan.

1Koppla maskinen till datorn med en USB-kabel.

Se till att USB-kabeln sitter ordentligt.

Dialogrutan [Ny maskinvara] visas.

2Klicka på [Hitta och installera drivrutinsprogram (Rekommenderat)].

Om dialogrutan [Användarkontokontroll] visas, klickar du på [Fortsätt].

3Klicka på [Sök inte online].

Ett meddelande som uppmanar dig att sätta i den medföljande cd-skivan visas.

4Sätt i den medföljande cd-skivan i datorns cd-enhet.

Sökningen efter skrivarens drivrutin påbörjas och en lista med skrivardrivrutiner visas.

5Markera den skrivare du vill använda och klicka på [Nästa].

Om meddelandet [Windows kan inte bekräfta utgivaren för drivrutinprogrammet] visas, klickar du på [Installera drivrutinprogrammet ändå].

6Klicka på [Stäng].

Om installationen lyckades visas ikonen för skrivaren som är ansluten till "USB001"-porten i fönstret [Skrivare].

Obs

• Siffran efter "USB" varierar beroende på hur många skrivare som är anslutna till datorn.