Ställa in pappersformat med hjälp av Kontrollpanelen

Följ nedanstående procedur för att ställa in maskinen via kontrollpanelen när du fyller på papper av standardformat i sidoinmatningsfacket.

Viktigt

• Följande procedurer gäller inte om du väljer [Drivrut./Kommando] från [Inställning för sidofack, prioritet] i [System] under [Skrivarinställningar] (se Handbok för allmänna inställningar). Ställ då in pappersformat med hjälp av skrivarens drivrutin.

• Om du anger [Inställning för sidofack, prioritet] till [Drivut./Kommando] på skrivarens drivrutin måste inställningar för pappersformat som görs under [Skrivarinställningar], [System], stämma med de på Kontrollpanelen. Om de inte är lika visas ett felmeddelande och utskriften avbryts om [Skrivarinställningar ], [System], [Auto fortsätt] inte har angetts. Mer information om [Skrivarinställningar] finns i Handbok för allmänna inställningar.

1Tryck på [Användarverktyg/Räknare] på kontrollpanelen.

Bild på tangenten Användarverktyg/Räknare

2Tryck på [Systeminställningar].

Bild av användarpanelskärm

3Tryck på fliken [Kassettpprinställningar].

4Tryck på [Pappersformat för sidofack].

Bild av användarpanelskärm

5Välj pappersformat.

Bild av användarpanelskärm

6Tryck på [OK].

7Tryck på [Användarverktyg/Räknare].

Startskärmen visas.

Obs

• Ställ in papperets format och typ om du fyller på med extra tjockt eller tunt papper, eller med OH-film.

• [Auto avkänning] är standardinställningen för [Pappersformat för sidofack].

• Sidoinmatningsgfacket kan inte användas när brett stormagasin är installerat. Mer information om att ange papper för brett stormagasnin finns i Felsökning.

• Mer information om inställning av skrivardrivrutiner finns i skrivardrivrutinens hjälpfunktion.