Symboler

I denna handbok används följande symboler:

VARNING

Anger viktiga säkerhetsmeddelanden.

Om dessa anvisningar inte följs kan det resultera i allvarlig eller dödlig personskada. Var noga med att läsa dessa anvisningar. De finns i avsnittet "Säkerhetsinformation" i Om den här maskinen.

FÖRSIKTIGT

Anger viktiga säkerhetsmeddelanden.

Om dessa anvisningar inte följs kan detta leda till lindrig eller smärre personskada, eller till maskin- och annan materialskada. Var noga med att läsa dessa anvisningar. De finns i Om den här maskinen.

Viktigt

Anger punkter du bör uppmärksamma när du använder maskinen, samt förklarar vanliga orsaker till felmatat papper, skadade original och förlorade data. Var noga med att läsa dessa förklaringar.

Obs

Anger kompletterande förklaringar av maskinens funktioner samt anvisningar för hur du löser användarfel.

Referens

Denna symbol finns i slutet av varje avsnitt. Den anger var du kan hitta vidare relevant information.

Anger namnen på tangenter som visas på maskinens display.

Anger namnen på tangenter på maskinens kontrollpanel.