Spare energi

Dette avsnittet forklarer maskinens energisparefunksjoner.

Denne maskinen har følgende energisparefunksjoner.

Energisparing

Dersom du ikke bruker maskinen i løpet av en bestemt periode, eller når du trykker på [Energisparing]-tasten, vil skjermbildet forsvinne og maskinen settes i Energisparemodus. Når du trykker på [Energisparing]-tasten en gang til, vil maskinen gå tilbake til klar-stilling. Maskinen bruker mindre strøm i Energisparemodus.

Du kan endre hvor lenge maskinen skal vente før den går i energisparemodus, etter at kopieringen er ferdig eller den siste handlingen er utført, i tidsur:energisparemodus.

Auto av

Maskinen slår seg av automatisk når jobben er ferdig, etter at det har gått en viss tid. Denne funksjonen kalles "Auto Av".

Du kan endre Auto av-tiden under Auto av-tidsuret.