Slå maskinen På/Av

Denne delen går inn på hvordan du kan slå av/på strømmen.

Strømtilførsel

Denne maskinen har to strømbrytere: driftsbryteren og hovedstrømbryteren.

• Driftsbryteren (høyre side av betjeningspanelet)

Trykk her for å aktivere maskinen. Du kan bruke alle funksjonene så snart maskinen er ferdig varmet opp.

• Hovedstrømbryteren (venstre side av maskinen)

Når du slår av denne bryteren, slås indikatoren for hovedstrømbryteren på høyre side av kontrollpanelet av. Når dette gjøres, slås strømmen til maskinen helt av. Når faksenheten (ekstrautstyr) er installert, kan fakser i minnet gå tapt hvis du slår av denne bryteren. Bruk bryteren bare når det er helt nødvendig.

Beslektede emner

Slå av hovedstrømbryteren
Slå på strømmen
Slå av strømmen
Slå av hovedstrømmen
Spare energi