SMTP-verificatie

In dit gedeelte wordt beschreven hoe u SMTP-verificatie registreert.

Voor elke gebruiker die in het Adresboek is geregistreerd kunt u een log-in gebruikersnaam en een log-in wachtwoord registreren voor gebruik bij het openen van een SMTP-server.

Om een SMTP-server te gebruiken, moet deze vooraf zijn geprogrammeerd.

Belangrijk

1. Druk op [Systeeminstellingen].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2. Druk op [Beheerdertoepas.].

3. Druk op [Adresboekmanagement].

4. Controleer of [Programmeren/Wijzigen] geselecteerd is.

5. Druk op de naam die u wilt registreren of voer het geregistreerde nummer in met de cijfertoetsen.

U kunt zoeken op basis van geregistreerde naam, faxnummer, mapnaam, e-mailadres of IP-faxbestemming.

6. Druk op [Verif. info].

7. Druk op [Spec. and. Ver.info.] onder "SMTP-verificatie".

8. Druk op [Wijzigen] onder "Log-in Gebruikersnaam".

Schermafbeelding Bedieningspaneel

9. Voer de log-in gebruikersnaam in en klik vervolgens op [OK].

10. Druk op [Wijzigen] onder "Log-in Wachtwoord".

11. Voer het wachtwoord in en druk vervolgens op [OK].

12. Voer het wachtwoord opnieuw in ter bevestiging en druk vervolgens op [OK].

13. Druk op [OK].

14. Druk op [Afsluiten].

15. Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].