Een beveiligingscode voor een enkele gebruiker registreren

In dit gedeelte wordt beschreven hoe u een beveiligingscode voor een enkele gebruiker registreert.

1. Druk op [Systeeminstellingen].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2. Druk op [Beheerdertoepas.].

3. Druk op [Adresboekmanagement].

4. Controleer of [Programmeren/Wijzigen] geselecteerd is.

5. Selecteer de naam voor wie u de beveiligingscode wilt registreren.

U kunt zoeken op basis van geregistreerde naam, faxnummer, mapnaam, e-mailadres of IP-faxbestemming.

6. Druk op [Beveiliging].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

7. Druk op [Bestemming] of [Afzender] onder "Naam gebruiken als".

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Zowel [Bestemming] als [Afzender] kunnen tegelijkertijd worden geselecteerd.

8. Druk op [Wijzigen] onder "Beveiligingscode".

9. Voer een beveiligingscode in met de cijfertoetsen en druk op de [afbeelding]-toets.

10. Druk op [OK].

11. Druk op [Afsluiten].