Een groepsnaam wijzigen

In dit gedeelte wordt beschreven hoe u een groepsnaam wijzigt.

1. Druk op [Systeeminstellingen].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2. Druk op [Beheerdertoepas.].

3. Druk op [Adresboek: Groep programmeren/wijzigen/wissen].

4. Controleer of [Programmeren/Wijzigen] geselecteerd is.

5. Druk op het groepsnummer dat u wilt wijzigen.

U kunt zoeken op basis van geregistreerde naam, faxnummer, mapnaam, e-mailadres of IP-faxbestemming.

6. Om de groepsnaam en de toetsweergave te wijzigen, drukt u op [Wijzigen] onder "Groepsnaam" of "Toetsweergave".

Schermafbeelding Bedieningspaneel

7. Voer de nieuwe groepsnaam of toetsweergave in en druk vervolgens op [OK].

8. Om de titel te wijzigen, drukt u op de titeltoets onder "Titel selecteren".

9. Om het registratienummer te wijzigen, drukt u op [Wijzigen] onder "Registratienummer".

10. Voer het nieuwe registratienummer in met de cijfertoetsen.

11. Druk kop de [afbeelding]-toets.

12. Druk op [OK].

13. Druk op [Afsluiten].

14. Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].