Een groep registreren

In dit gedeelte wordt beschreven hoe u een groep registreert.

1. Druk op [Systeeminstellingen].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2. Druk op [Beheerdertoepas.].

3. Druk op [Adresboek: Groep programmeren/wijzigen/wissen].

4. Controleer of [Programmeren/Wijzigen] geselecteerd is.

5. Druk op [Nieuw progr.].

6. Druk op [Wijzigen] onder "Groepsnaam".

Schermafbeelding Bedieningspaneel

7. Voer de groepsnaam in en druk vervolgens op [OK].

De naam op de toets wordt automatisch ingesteld.

8. Druk, indien nodig, op de titeltoets onder "Titel selecteren".

U kunt de volgende toetsen selecteren:

• [Frequent]: wordt toegevoegd aan de pagina die het eerst wordt weergegeven.

• [AB], [CD], [EF], [GH], [IJK], [LMN], [OPQ], [RST], [UVW], [XYZ], [1] tot [10].

Toegevoegd aan de lijst met items in de geselecteerde titel.

U kunt [Frequent] en nog een pagina voor elke titel selecteren.

9. Als u de toetsweergave wilt wijzigen, drukt u op [Wijzigen] onder "Toetsweergave".

10. Voer de toetsweergave in en druk vervolgens op [OK].

11. Druk op [OK].

12. Druk op [Afsluiten].

13. Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].

Verwante onderwerpen

Namen in een groep registreren