Het aantal afdrukken wissen

Dit gedeelte beschrijft hoe u de teller wist.

1. Druk op [Systeeminstellingen].

2. Druk op [Beheerdertoepas.].

3. Druk op [Teller weergeven/wissen/afdrukken per gebruiker].

4. Selecteer de gebruikerscode die u wilt wissen.

5. Om het aantal afdrukken te wissen dat is gemaakt onder een gebruikerscode selecteert u de gebruikerscode aan de linkerkant van het display.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Druk op [Alles op pag. select.] om alle gebruikerscodes op de pagina te selecteren.

6. Druk op [Wissen] onder "Per gebruiker".

7. Selecteer het functiegebruik dat u wilt afdrukken uit [Teller kopieerapparaat], [Printteller], [Faxafdrukken], [Fax verzending], [Scannerteller] en [Totaal aantal afdrukken].

8. Druk op [OK].

9. Om het aantal afdrukken voor alle gebruikerscodes wissen, drukt u op [Wissen] onder "Alle gebruikers".

10. Selecteer het functiegebruik dat u wilt afdrukken uit [Teller kopieerapparaat], [Printteller], [Faxafdrukken], [Fax verzending], [Scannerteller] en [Totaal aantal afdrukken].