Koptekst overslaan
HandleidingenInhoudVorigeVolgendeHelp

De teller afdrukken voor elke gebruiker

Dit gedeelte beschrijft hoe u de teller voor elke gebruiker kunt afdrukken.

1. Druk op [Systeeminstellingen].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2. Druk op [Beheerdertoepas.].

3. Druk op [Teller weergeven/wissen/afdrukken per gebruiker].

4. Kies een gebruikerscode links op het display.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Druk op [Alles op pag. select.] om alle gebruikerscodes op de pagina te selecteren.

5. Druk op [Tellerlijst afdrukken] onder "Per gebruiker".

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Voer de gebruikerscode in en druk dan op de [afbeelding]-toets wanneer de gebruikerscode is geregistreerd.

6. Selecteer het functiegebruik dat u wilt afdrukken uit [Teller kopieerapparaat], [Printteller], [Faxafdrukken], [Fax verzending], [Scannerteller] en[Totaal aantal afdrukken].

7. Druk op [Afdrukken].