Een bijzondere afzender verwijderen

In dit gedeelte wordt beschreven hoe u een bijzondere afzender verwijdert.

Gebruik deze functie voor het verwijderen van de "Oorspronkelijke set-up" van een Bijzondere afzender. Het papierformaat van de handinvoerlade kan ook worden verwijderd.

1. Druk op [Faxeigenschappen].

2. Druk op [Ontvangstinst.].

3. Druk op [Bijzondere afzender programmeren].

4. Druk op [Verwijderen] en selecteer vervolgens de Bijzondere afzender die u wilt verwijderen.

5. Druk op [Verwijderen].

Om het verwijderen van een bijzondere afzender te annuleren, drukt u op [Niet verwijderen]. Het display keert terug naar dat van stap 4.

6. Druk op [Afsluiten].

7. Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].