Algemene instellingen

Dit gedeelte beschrijft de gebruikersinstellingen in het menu Algemene instellingen onder Faxeigenschappen.

Snelbedieningstoets (1-3)

Veel gebruikte functies die zijn geprogrammeerd als Snelbedieningstoetsen worden direct op het menu weergegeven nadat de stroom wordt ingeschakeld.

Als [Aan] is geselecteerd, dan kunnen de snelbedieningstoetsen worden geprogrammeerd met de volgende items:

• Aan

• Handm. e-mail RX

• Later verzenden

• Onderwerp

• Tekst

• Ontvangstmelding

• E-mail TX-resultaten

• BCC-verzending

• Std.bericht

• Faxkoptekst afdrukken

• Label invoegen

• Gesloten netwerk

• SUB Code TX

• Ontvangst SEP-code

• Geheugenbeveiliging afdrukken

• Status TX-bestand

• Status RX-bestand

• Journaal

• Opgeslagen RX-bestand afdrukken

• TX-statusrapport

• Doorzenden

• Wijzig RX-modus

• Uit

Maximaal drie functies kunnen worden geprogrammeerd als Snelbedieningstoetsen.

Functies die in het grijs verschijnen, zijn al ingesteld.

De standaardinstelling voor snelbedieningstoets 1 is niet ingesteld.

De standaardinstelling voor snelbedieningstoets 2 is TX-bestandsstatus.

De standaardinstelling voor snelbedieningstoets 3 is Status RX-bestand.

Titel omschakelen

Selecteer de titel die moet worden getoond op de bestemmingslijst.

De standaardinstelling is Titel 1.

Bestemming zoeken

Selecteer een bestemmingslijst die moet worden gebruikt in "Zoek bestemming".

U kunt deze selecteren vanuit het adresboek of van de geregistreerde LDAP-server.

Om te zoeken vanaf de LDAP-server moet u de LDAP-server registreren in[Systeeminstellingen] en [LDAP zoeken] instellen op [Aan].

De standaardinstelling is Adresboek.

Voor informatie over "LDAP zoeken", zie "Beheerdertoepassingen".

Communicatie paginateller

Controleert de verzending en ontvangst, en totalen op het display.

• Verzonden pagina's:

Totaal aantal verzonden pagina's

• Ontvangen pagina's:

Totaal aantal ontvangen pagina's

1. Druk op [Faxeigenschappen].

2. Druk op [Algemene instellingen].

3. Druk op [Communicatie paginateller].

4. Nadat u het display heeft gecontroleerd, drukt u op [Afsluiten].

5. Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].

Geluidsniveau aanpassen

Pas het geluidsniveau aan tijdens Direct kiezen en Onmiddellijke verzending.

De standaardinstelling voor geluidsniveau is Niveau 2.

Boxinstelling

De volgende functies zijn voor het bezorgen en verzenden van documenten:

• Persoonlijke box

• Informatiebox

• Doorzendbox

Voor details over Boxinstellingen raadpleegt u "Boxinstellingen".

Boxinstelling: Lijst afdrukken

U kunt een lijst afdrukken van de persoonlijke boxen, informatieboxen en doorzendboxen die op dit moment zijn geregistreerd.

Hersteltijd Modus direct kiezen

Gebruik deze functie om een tijd op te geven voor het annuleren van de modus Direct kiezen, nadat u heeft verzonden met Direct kiezen.

De standaardinstelling is 3 minuten.