Invoer/uitvoer

In de volgende lijst wordt beschreven hoe de invoer-/uitvoerinstellingen op het hoofdapparaat en de sub-apparaten zullen worden toegepast tijdens connect copy.

Schakel naar Batch

• Instellingen die werden gemaakt op het hoofdapparaat en de sub-apparaten, hebben geen invloed op de connect copy.

SADF automatische resettijd

• Het hoofdapparaat past de instelling toe die daarop is gemaakt. De instellingen van de sub-apparaten hebben geen invloed op connect copy.

Ger. sort.: Autom. papier doorgaan

• Het hoofdapparaat past de instelling toe die daarop is gemaakt. De instellingen van de sub-apparaten hebben geen invloed op connect copy.

• Deze functie is van kracht wanneer Automatische ladewissel in de Gebruikerinstellingen (Systeeminstellingen) op "Aan (Roteren)" staat.

Tekstzijde uitgevoerde kopie in glasmodus

• Instellingen die werden gemaakt op het hoofdapparaat en de sub-apparaten, hebben geen invloed op de connect copy.

Tekstzijde uitgevoerde kopie in Handinvoermodus

• Instellingen die werden gemaakt op het hoofdapparaat en de sub-apparaten, hebben geen invloed op de connect copy.

Geheugen vol automatisch scannen herstarten

• Het hoofdapparaat past de instellingen toe die daarop werden gemaakt. Sub-apparaten passen ook de instellingen toe die op het hoofdapparaat werden gemaakt, ongeacht de instellingen die op de sub-apparaten werden gemaakt.

Scheidingsvel invoegen

• Het hoofdapparaat past de instellingen toe die daarop werden gemaakt. Sub-apparaten passen ook de instellingen toe die op het hoofdapparaat werden gemaakt, ongeacht de instellingen die op de sub-apparaten werden gemaakt.

Briefpapierinstelling

• Het hoofdapparaat past de instellingen toe die daarop werden gemaakt. Sub-apparaten passen ook de instellingen toe die op het hoofdapparaat werden gemaakt, ongeacht de instellingen die op de sub-apparaten werden gemaakt.

Nietpositie

• Het hoofdapparaat past de instelling toe die daarop is gemaakt. De instellingen van de sub-apparaten hebben geen invloed op connect copy.

Perforatietype

• Het hoofdapparaat past de instellingen toe die daarop werden gemaakt. Sub-apparaten passen ook de instellingen toe die op het hoofdapparaat werden gemaakt, ongeacht de instellingen die op de sub-apparaten werden gemaakt.

Vereenvoudigd scherm: Finishingsoorten

• Instellingen die werden gemaakt op het hoofdapparaat en de sub-apparaten, hebben geen invloed op de connect copy.

• De connect copy-functie is niet beschikbaar vanuit het vereenvoudigde scherm.