In de volgende lijst wordt beschreven hoe de standaardinstellingen van de Algemene functies op het hoofdapparaat en de sub-apparaten zullen worden toegepast tijdens connect copy.

Prioriteit Automatische afbeeldingsdichtheid

• Het hoofdapparaat past de instelling toe die daarop is gemaakt. De instellingen van de sub-apparaten hebben geen invloed op connect copy.

Prioriteit origineeltype

• Het hoofdapparaat past de instelling toe die daarop is gemaakt. De instellingen van de sub-apparaten hebben geen invloed op connect copy.

Prioriteit origineel fototype

• Het hoofdapparaat past de instelling toe die daarop is gemaakt. De instellingen van de sub-apparaten hebben geen invloed op connect copy.

Origineeltype-display

• Het hoofdapparaat past de instelling toe die daarop is gemaakt. De instellingen van de sub-apparaten hebben geen invloed op connect copy.

Papierdisplay

• Het hoofdapparaat past de instelling toe die daarop is gemaakt. De instellingen van de sub-apparaten hebben geen invloed op connect copy.

Origineelrichting in duplexmodus

• Het hoofdapparaat past de instelling toe die daarop is gemaakt. De instellingen van de sub-apparaten hebben geen invloed op connect copy.

Kopieerrichting in duplexmodus

• Het hoofdapparaat past de instelling toe die daarop is gemaakt. De instellingen van de sub-apparaten hebben geen invloed op connect copy.

Max. kopieerhoeveelheid

• Het hoofdapparaat past de instelling toe die daarop is gemaakt. De instellingen van de sub-apparaten hebben geen invloed op connect copy.

Automatische ladewissel

• Het hoofdapparaat past de instelling toe die daarop werd gemaakt. Sub-apparaten passen ook hun eigen respectievelijke instellingen toe.

Waarschuwingssignaal: Origineel op glasplaat

• Het hoofdapparaat past de instelling toe die daarop is gemaakt. De instellingen van de sub-apparaten hebben geen invloed op connect copy.

Toon taakeinde

• Het hoofdapparaat past de instellingen toe die daarop werden gemaakt. Sub-apparaten passen ook de instellingen toe die op het hoofdapparaat werden gemaakt, ongeacht de instellingen die op de sub-apparaten werden gemaakt.

• Wanneer [Aan] geselecteerd wordt, klinkt alleen de pieper van het hoofdapparaat.

Toetsweergave connect copy

• Het hoofdapparaat past de instelling toe die daarop werd gemaakt. Sub-apparaten passen ook hun eigen respectievelijke instellingen toe.

Andere weergave originelenteller

• Het hoofdapparaat past de instelling toe die daarop is gemaakt. De instellingen van de sub-apparaten hebben geen invloed op connect copy.

Prioriteit tweekleurenmodus

• Het hoofdapparaat past de instelling toe die daarop is gemaakt. De instellingen van de sub-apparaten hebben geen invloed op connect copy.

Functie aanpassen: Kopieerapparaat

• Het hoofdapparaat past de instelling toe die daarop is gemaakt. De instellingen van de sub-apparaten hebben geen invloed op connect copy.

Functie aanpassen: Document Server opslag

• Het hoofdapparaat past de instelling toe die daarop is gemaakt. De instellingen van de sub-apparaten hebben geen invloed op connect copy.

Functie aanpassen: Document Server afdrukken

• Het hoofdapparaat past de instelling toe die daarop is gemaakt. De instellingen van de sub-apparaten hebben geen invloed op connect copy.