Invoer/Uitvoer

Dit gedeelte beschrijft de gebruikersinstellingen in het menu Invoer/Uitvoer onder Eigenschappen Kopieerapparaat / Document Server.

Standaardinstellingen worden vetgedrukt weergegeven.

Batch activeren

U kunt selecteren of Batch-modus of SADF-modus moet worden weergegeven wanneer u op de toets [Spec. orig.] drukt.

De standaardinstelling is Batch.

Automatische reset SADF

In SADF-modus moet een origineel zijn ingesteld binnen een opgegeven tijd nadat het vorige origineel is ingevoerd.

De standaardinstelling is 5 seconde(n).

U kunt deze tijd aanpassen van 3 tot 99 seconden, in stappen van 1 seconde.

Geroteerd sorteren: Automatisch papier doorgaan

Opgeven of u wilt doorgaan met kopiëren als papier met de vereiste richting is opgeraakt bij het geroteerd sorteren.

De standaardinstelling is Uit.

• Aan

Het kopiëren gaat door met gebruik van kopieerpapier met een andere richting. De opdracht zal worden voltooid, zelfs als u niet bij het apparaat staat.

• Uit

Als het papier met de vereiste richting op is, stopt het apparaat met kopiëren en wordt u gevraagd kopieerpapier toe te voegen. Nadat u papier heeft geplaatst, gaat het apparaat door met kopiëren.

Richting tekstzijde van kopie in glasmodus

U kunt opgeven op welke manier de kopieën worden bezorgd wanneer een origineel wordt gekopieerd dat op de glasplaat ligt.

De standaardinstelling is Tekstzijde boven.

tekstzijde van kopie in handinvoermodus

U kunt instellen op welke manier de kopieën worden afgeleverd wanneer u in handinvoermodus kopieert.

De standaardinstelling is Tekstzijde boven.

Geheugen vol automatisch scannen herstarten

Indien het geheugen tijdens het scannen van originelen vol raakt, kan het kopieerapparaat eerst kopieën maken van de al gescande pagina's en daarna automatisch verder gaan met het scannen van de resterende pagina's.

De standaardinstelling is Uit.

• Aan

U kunt het apparaat onbeheerd achterlaten voor het maken van kopieën, maar de gesorteerde pagina's zullen niet op volgorde liggen.

• Uit

Indien het geheugen vol raakt, stopt het apparaat de handeling en geeft u de kans de afgeleverde kopieën van de uitvoerlade te verwijderen.

Scheidingsvel invoegen

U kunt voor het invoegen van het scheidingsvel het aantal kopiepagina's instellen van 1 tot 999 in stappen van 1 pagina.

De standaardinstelling is 1 set(s).

Instelling Briefpapier

Als u bij deze functie [Ja] selecteert, draait het apparaat de afbeelding correct.

De standaardinstelling is Nee.

Papier met een vaste richting (van boven naar onder) of 2-zijdig papier wordt mogelijk onjuist afgedrukt, afhankelijk van hoe de originelen en het papier worden geplaatst.

Nietpositie

Geef op of nietjes Bovenkant 2 of Onderaan met prioriteit op het basisdisplay wordt weergegeven.

De optionele Finisher SR4010, Finisher SR4020, Finisher SR5000 is vereist om deze functie te gebruiken.

• Wanneer de Finisher SR4010 geïnstalleerd is:

De standaardinstelling voor "Nietpositie 1" is Boven 1.

De standaardinstelling voor "Nietpositie 1" is Scheef.

De standaardinstelling voor "Nietpositie 3" is Links 2.

De standaardinstelling voor "Nietpositie 4" is Boven 2.

• Wanneer de Finisher SR4020 geïnstalleerd is:

De standaardinstelling voor "Nietpositie 1" is Boven 1.

De standaardinstelling voor "Nietpositie 2" is Midden.

De standaardinstelling voor "Nietpositie 3" is Links 2.

De standaardinstelling voor "Nietpositie 4" is Boven 2.

• Wanneer de Finisher SR5000 geïnstalleerd is:

De standaardinstelling voor "Nietpositie 1" is Boven 1.

De standaardinstelling voor "Nietpositie 1" is Scheef.

De standaardinstelling voor "Nietpositie 3" is Links 2.

De standaardinstelling voor "Nietpositie 4" is Boven 2.

Perforatietype

Geef op welk perforatietype (2 gaatjes of 3 gaatjes) met prioriteit op het basisdisplay wordt weergegeven.

De optionele finisher is vereist om deze functie te gebruiken.

De standaardinstelling voor "Perforatietype 1" is 2 gaten l.

De standaardinstelling voor "Perforatietype 2" is 2 gaten b.

Vereenvoudigd scherm: Finishingsoorten

U kunt selecteren welke toets wordt weergegeven met hogere prioriteit voor "Finishingsoorten" op het Vereenvoudigde scherm.

De standaardinstelling voor "Vereenvoudigd scherm: Finishingsoorten 1" is niet ingesteld.

De standaardinstelling voor "Vereenvoudigd scherm: Finishingsoorten 2" is niet ingesteld.

De standaardinstelling voor "Vereenvoudigd scherm: Finishingsoorten 3" is niet ingesteld.