Gebruikersstempel

Dit gedeelte beschrijft de gebruikersinstellingen in het menu Gebruikersstempel onder Stempelen.

Stempel programmeren/verwijderen

U kunt gebruikersstempels registreren, wijzigen of verwijderen.

U kunt maximaal vier stempels vastleggen met uw favoriete ontwerpen.

Voor meer informatie over het programmeren van de gebruikersstempel, raadpleegt u de Kopieer-/Document Serverhandleiding.

Stempelindeling:1-4

Geef op hoe elke van de geregistreerde gebruikersstempels 1 tot 4 wordt afgedrukt.

• Stempelpositie

Geef op waar de Gebruikersstempel moet worden afgedrukt.

De standaardinstelling is Rechtsbov..

• Stempelpositie aanpassen

U kunt de positie van de Gebruikersstempel aanpassen binnen het beschikbare bereik dat hieronder wordt weergegeven.

• Metrische versie:

"Linksboven"afbeeldingB/O: 4-144 mm, L/R: 4-144 mm

"Bovenaan in het midden"afbeeldingB/O: 4-144 mm, L/R: 72-72 mm

"Rechtsboven"afbeeldingB/O: 4-144 mm, L/R: 4-144 mm

"Links in het midden"afbeeldingB/O: 72-72 mm, L/R: 4-144 mm

"Midden"afbeeldingB/O: 72-72 mm, L/R: 72-72 mm

"Rechts in het midden"afbeeldingB/O: 72-72 mm, L/R: 4-144 mm

"Linksonder"afbeeldingB/O: 4-144 mm, L/R: 4-144 mm

"Middenonder"afbeeldingB/O: 4-144 mm, L/R: 72-72 mm

"Rechtsonder"afbeeldingB/O: 4-144 mm, L/R: 4-144 mm

• Inch-versie:

"Linksboven"afbeeldingB/O: 0,1"-5,7", L/R: 0,1"-5,7"

"Bovenaan in het midden"afbeeldingB/O: 0,1"-5,7", L/R: 2,8"-2,8"

"Rechtsboven"afbeeldingB/O: 0,1"-5,7", L/R: 0,1"-5,7"

"Links in het midden"afbeeldingB/O: 2,8"-2,8", L/R: 0,1"-5,7"

"Midden"afbeeldingB/O: 2,8"-2,8", L/R: 2,8"-2,8"

"Rechts in het midden"afbeeldingB/O: 2,8"-2,8", L/R: 0,1"-5,7"

"Linksonder"afbeeldingB/O: 0,1"-5,7", L/R: 0,1"-5,7"

"Middenonder"afbeeldingB/O: 0,1"-5,7", L/R: 2,8"-2,8"

"Rechtsonder"afbeeldingB/O: 0,1"-5,7", L/R: 0,1"-5,7"

• Te stempelen pagina

Hier stelt u in of de stempel op elke pagina wordt afgedrukt of alleen op de eerste pagina.

De standaardinstelling is Alle pagina's.

Stempelkleur: 1-4

Stelt de kleur in die is geregistreerd in Gebruikersstempelkleur (1 tot 4).

De standaardinstelling is Zwart.