Dit gedeelte beschrijft de gebruikersinstellingen in het menu Algemene functies onder Eigenschappen Kopieerapparaat / Document Server.

Standaardinstellingen worden vetgedrukt weergegeven.

Prioriteit Automatische Beelddichtheid

U kunt instellen of Automatische beelddichtheid "Aan" of "Uit" staat wanneer het apparaat wordt ingeschakeld, gereset of als modi worden gewist.

De standaardinstelling voor "Kleur: foto" is Uit.

De standaardinstelling voor "Kleur: geen foto" is Uit.

De standaardinstelling voor "Zwart-wit: foto" is Uit.

De standaardinstelling voor "Zwart-wit: geen foto" is Aan.

Prioriteit Origineeltype

U kunt het actieve origineeltype selecteren wanneer de stroom wordt ingeschakeld of als modi worden gewist.

De standaardinstelling voor "Kleur" is Tekst/Foto.

De standaardinstelling voor "Zwart-wit" is Tekst/Foto.

Prioriteit Origineeltype Foto

Wanneer u "Tekst / Foto" of "Foto" selecteert in "Prioriteit Origineeltype", kunt u de instellingen van het geselecteerde origineeltype wijzigen.

De standaardinstelling voor "Tekst/Foto" is Gedrukte foto.

De standaardinstelling voor "Foto" is Gedrukte foto.

Weergave origineeltype

U kunt de origineeltypen op het basisdisplay weergeven.

De standaardinstelling is Weergeven.

Indien u [Verbergen] selecteert, wordt het display zoals hieronder weergegeven getoond.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Weergave papier

U kunt instellen dat de beschikbare papierladen en -formaten in het basisdisplay worden weergegeven.

De standaardinstelling is Weergeven.

Indien u [Verbergen], selecteert, wordt het display zoals hieronder weergegeven getoond. Druk op [Autom.pap.sel] om papierformaten weer te geven.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Origineelrichting in duplexmodus

Stel de origineelrichting in bij dubbelzijdig kopiëren.

De standaardinstelling is Boven/boven.

Kopieerrichting in duplexmodus

Stel de origineelrichting in bij dubbelzijdig kopiëren.

De standaardinstelling is Boven/boven.

Max. kopieerhoeveelheid

Het maximale aantal kopieën kan worden ingesteld tussen 1 en 999.

De standaardinstelling is 9999 vellen.

Automatische ladewissel

Indien u papier van hetzelfde formaat in twee of meer laden plaatst, zal het apparaat automatisch naar de andere lade wisselen indien het papier in de eerste lade die in gebruik is, op is (als Automatische papierselectie is geselecteerd). Deze functie heet "Automatische ladewissel". Met deze instelling bepaalt u of Automatische ladewissel wordt gebruikt of niet.

De standaardinstelling is Met beeldrotatie.

• Met beeldrotatie

Gebruiken voor kopiëren wanneer u de functie Automatische ladewissel gebruikt.

• Zonder beeldrotatie

Kopieert alleen met Automatische ladewissel indien u papier met hetzelfde formaat in twee of meerdere laden plaatst in dezelfde richting. Als het papier niet hetzelfde formaat heeft of in dezelfde richting ligt, wordt het kopiëren onderbroken en wordt het bericht "Papier plaatsen" weergegeven.

• Uit

Als het papier in een lade op is, wordt het kopiëren onderbroken en wordt de melding "Papier plaatsen." weergegeven.

Signaal Origineel op glasplaat

Er klinkt een pieptoon als u vergeet de originelen te verwijderen na het kopiëren.

De standaardinstelling is Aan.

Als het paneelsignaal van Algemene eigenschappen (Systeeminstellingen) [Uit]staat, klinkt het geluidssignaal niet, ongeacht de "Signaalinstelling: Origineel aanwezig".

Toon taakeinde

U kunt aangeven of u de pieptoon wilt laten klinken wanneer het kopiëren is voltooid.

De standaardinstelling is Aan.

Als het paneelsignaal van Algemene eigenschappen (Systeeminstellingen) [Aan] staat, klinkt een geluidssignaal om u te melden dat een opdracht niet kon worden voltooid omdat bijvoorbeeld het kopiëren werd onderbroken, omdat de papierlade leeg is of omdat er een papierstoring is.

Weergave toets Connect Copy

Hier geeft u op of u de toets voor Connect Copy wilt laten weergeven.

De standaardinstelling is Aan.

Andere weergave originelenteller

Hier geeft u de weergave van de originelenteller op.

De standaardinstelling is Teller originele vel.

Functie aanpassen: Kopieerapparaat

U kunt de zes meest gebruikte functies toewijzen aan toetsen van de kopieerfunctie.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

De standaardinstelling voor "Functie aanpassen: kopieerapparaat 1" is 1-zijdigafbeelding 2-zijdig:B/B.

De standaardinstelling voor "Functie aanpassen: kopieerapparaat 2" is 2-zijdigafbeelding 2-zijdig.

De standaardinstelling voor "Functie aanpassen: kopieerapparaat 3" is 1-zijdigafbeelding Cmb 2 orig.

De standaardinstelling voor "Functie aanpassen: kopieerapparaat 4" is 1-zijdigafbeelding Cmb 4 orig.

De standaardinstelling voor "Functie aanpassen: kopieerapparaat 5" is Marge creëren.

De standaardinstelling voor "Functie aanpassen: kopieerapparaat 6" is niet ingesteld.

Functie aanpassen: Document Server opslag

U kunt de zes meest gebruikte functies voor het scannen van documenten toewijzen aan toetsen van de Document Server-opslag.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

De standaardinstelling voor "Functie aanpassen: Document Server opslag 1" is 2-zijdig org. B/B.

De standaardinstelling voor "Functie aanpassen: Document Server opslag 2" is 1-zijdig afbeelding Cmb 2 orig.

De standaardinstelling voor "Functie aanpassen: Document Server opslag 3" is 1-zijdigafbeelding Cmb 4 orig.

De standaardinstelling voor "Functie aanpassen: Document Server opslag 4" is 1-zijdigafbeelding Cmb 8 orig.

De standaardinstelling voor "Functie aanpassen: Document Server opslag 5" is Marge creëren.

De standaardinstelling voor "Functie aanpassen: Document Server opslag 6" is niet ingesteld.

Functie aanpassen: afdruk Document Server

U kunt de zes meest gebruikte functies voor het afdrukken van opgeslagen documenten toewijzen aan toetsen van de Document Server-opslag.

De standaardinstelling voor "Functie aanpassen: Document Server afdruk 1" is Duplex afdr. Bov. naar Bov..

De standaardinstelling voor "Functie aanpassen: Document Server afdruk 2" is Duplex afdr. Bov. naar Ond..

De standaardinstelling voor "Functie aanpassen: Document Server afdruk 3" is Boekje.

De standaardinstelling voor "Functie aanpassen: Document Server afdruk 4" is Tijdschrift.

De standaardinstelling voor "Functie aanpassen: Document Server afdruk 5" is niet ingesteld.

De standaardinstelling voor "Functie aanpassen: Document Server afdruk 6" is niet ingesteld.