De LDAP-server programmeren

In dit gedeelte wordt uitgelegd hoe u de LDAP-serverinstellingen opgeeft.

Deze functie ondersteunt LDAP versie 2.0 en 3.0.

Programmeer de LDAP-server om rechtstreeks e-mailbestemmingen op te zoeken in het adresboek van de LDAP-server.

Deze functie is mogelijk wanneer u scanbestanden verzendt per e-mail met de scanner- of faxfunctie.

Als u een LDAP-zoekopdracht wilt starten, moet u de hieronder opgesomde items instellen. Voor andere items controleert u uw omgeving en maakt u de nodige wijzigingen.

Als [Kerberos verificatie] is geselecteerd, dient u de "Gebruikersnaam", het "Wachtwoord" en de "Domeinnaam" in te stellen.

Als [Digest verificatie] of [Cleartext verificatie] is geselecteerd, dient u de "Gebruikersnaam" en het "Wachtwoord" in te stellen.

Als u de LDAP-server in Beheerdertoepassingen wilt gebruiken, selecteert u [Aan] onder "LDAP zoeken".

LDAP versie 2.0 ondersteunt geen Digest-verificatie.

Als u Kerberos-verificatie wilt selecteren, moet vooraf een domein zijn geregistreerd.

Verwante onderwerpen

De LDAP-server programmeren
De LDAP-server wijzigen
De LDAP-server verwijderen