Parallelle interface

Dit gedeelte beschrijft de gebruikersinstellingen in het menu Parallelle interface onder Interface-instellingen.

[Paral. interf.] wordt weergegeven als dit apparaat is geïnstalleerd met de IEEE 1284-interfacekaart.

Parallelle timing

Stelt de timing in voor het controlesignaal van de parallelle interface.

Normaal gezien is het niet nodig om deze instelling te wijzigen.

De standaardinstelling is ACK buitenzijde.

Parallelle communicatiesnelheid

Stelt de communicatiesnelheid voor de parallelle interface in. Als de snelheid te hoog is, is het mogelijk dat gegevens niet vlot worden doorgegeven. Indien dat zo is, wijzigt u de instelling naar "Standaard".

De standaardinstelling is Hoge snelheid.

Selectie Signaalstatus

Stelt het niveau in voor het selectiesignaal van de parallelle interface.

De standaardinstelling is Hoog.

Invoer

Stelt in of het invoersignaal bij ontvangst moet worden in- of uitgeschakeld.

Normaal gezien is het niet nodig om deze instelling te wijzigen.

De standaardinstelling is Niet actief.

Bi-directionele communicatie

Stelt de antwoordmodus van de printer in op een statusverwervingsverzoek bij gebruik van een parallelle interface. Als u problemen ervaart bij het gebruik van een apparaat van een andere fabrikant, stelt u dit in op "Uit".

De standaardinstelling is Aan.

Wanneer de bi-directionele communicatiefunctie is ingesteld op [Uit], zal de bi-directionele communicatiefunctie worden uitgeschakeld en zal het printerstuurprogramma niet worden geïnstalleerd onder Automatische detectiefunctie van Windows.

Signaalcontrole

Hiermee geeft u op hoe fouten tijdens het afdrukken of verzenden van faxen van de computer moeten worden behandeld.

Normaal gezien is het niet nodig om deze instelling te wijzigen.

De standaardinstelling is Prior. taakacceptatie.