Standaardinstellingen wijzigen

Dit gedeelte beschrijft hoe u de instellingen van Gebruikersinstellingen kunt wijzigen.

Belangrijk

1. Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].

Illustratie van de toets Gebruikersinstellingen/Teller

2. Selecteer het menu.

Als u de Systeeminstellingen wilt wijzigen, drukt u op [Systeeminstellingen].

Als u de eigenschappen van het kopieerapparaat/de Document Server wilt wijzigen, drukt u op [Kopieerapparaat/Document Server eigenschappen].

Als u de faxeigenschappen wilt wijzigen, drukt u op [Faxeigenschappen].

Als u de printereigenschappen wilt wijzigen, drukt u op [Printereigenschappen ].

Als u de scannereigenschappen wilt wijzigen, drukt u op [Scannereigenschappen].

Om de kleurregistratie of -gradatie aan te passen, drukt u op [Onderhoud].

Als u de taal wilt wijzigen die op het display wordt gebruikt, drukt u op [Francais].

Als u de telefoonnummers wilt controleren die u kunt bellen voor reparaties of voor het bestellen van verbruiksartikelen, drukt u op [Informatie].

Als u de teller wilt controleren, drukt u op [Teller].

3. Selecteer de gebruikerseigenschap die u wilt wijzigen.

4. Wijzig de instellingen door de instructies op het display te volgen en druk vervolgens op [OK].