Symbolen

In deze handleiding worden de volgende symbolen gebruikt:

WAARSCHUWING

Duidt belangrijke veiligheidsvoorschriften aan.

Het negeren van deze opmerkingen kan leiden tot ernstige verwondingen of overlijden. Zorg ervoor dat u deze opmerkingen leest. U vindt ze in het gedeelte "Veiligheidsinformatie" van Over dit apparaat.

VOORZICHTIG

Duidt belangrijke veiligheidsvoorschriften aan.

Het negeren van deze opmerkingen kan leiden tot middelmatige of lichte verwondingen, of schade aan het apparaat of eigendommen. Zorg ervoor dat u deze opmerkingen leest. U vindt ze in het gedeelte "Veiligheidsinformatie" van Over dit apparaat.

Belangrijk

Duidt aan waarop u moet letten als u het apparaat gebruikt, en signaleert waarschijnlijke oorzaken van papierstoringen, schade aan originelen of verlies van gegevens. Zorg ervoor dat u deze leest.

Opmerking

Geeft extra uitleg over de apparaatfuncties en instructies voor het oplossen van gebruikersfouten.

Verwijzing

Dit symbool vindt u aan het einde van hoofdstukken. Het geeft aan waar u verdere relevante informatie kunt vinden.

Geeft de namen aan van toetsen die verschijnen op het bedieningspaneel van het apparaat.

Geeft de namen aan van toetsen op het bedieningspaneel van het apparaat.