Windows XP, Windows Server 2003 / 2003 R2:

1. Open het venster [Printers en Faxapparaten] in het menu [Start].

Het scherm [Printers en Faxapparaten] verschijnt.

2. Klik op het pictogram van het apparaat dat u wilt gebruiken. Klik in het menu [Bestand] op [Eigenschappen]. De eigenschappen van de printer worden weergegeven.

3. Klik op het tabblad [Poort] en vervolgens op [Poort configureren].

Het dialoogvenster [Poortconfiguratie] wordt weergegeven.

• Voor TCP/IP kunt u een timeoutinstelling configureren.

• Voor IPP kunt u gebruikers-, proxy- en timeoutinstellingen configureren.