Üstbilgiyi atla
 

Orijinallerin Çoklu Sayfalarının Tek Dosya olarak Taranması

Bu bölüm, çoklu orijinallerin bir çoklu-sayfa dosyası olarak gönderilmesini ya da bunların ayrı bir kayıtlı dosya olarak saklanması için uygulanacak prosedürü açıklamaktadır.

Önemli

  • Çoklu orijinalleri, çoklu-sayfa dosyası olarak göndermek için, [Dosya Adı / Türü] bölümünde bir çoklu-sayfa dosya türü seçin. Dosya türleriyle ilgili ayrıntılar için, bkz. "Dosya Türünün Belirlenmesi".

1[Orijinal Besleme Tipi] tuşuna basın.

2 [Yığın] veya [SADF] seçeneğini seçin.

Orijinalleri şaryo camını kullanarak taramak için, [Yığın] modunu seçin. Orijinalleri ADF'yi kullanarak taramak için, [SADF] modunu seçin. [Yığın] ve [SADF] ile ilgili ayrıntı için, bkz. "Yığın", "SADF".

İşlem paneli ekran resmi

3[OK] tuşuna basın.

4Orijinalleri yerleştirin.

5E-posta veya Klasöre Tara ile gönderme, dağıtım veya saklama için ayarları yapın.

6Orijinalleri taramak için [Başlat] tuşuna basın.

[Yığın] modu seçilirse, ilave orijinalleri yerleştirin ve ardından [Başlat] tuşuna basın.

[SADF] modu seçilirse, ilave orijinalleri yerleştirdiğinizde tarama işlemi otomatik olarak başlar.

Tüm orijinaller taranana kadar bu adımı tekrarlayın.

7Tüm orijinaller tarandıktan sonra, [Numara] tuşuna basın.

Kayıt veya iletim başlar.

Not

  • [Yığın] modu seçilirse, orijinaller ADF kullanılarak taranabilir.

  • Şaryo camını kullanarak orijinalleri tararken, [Tarayıcı Özellikleri] altında [Sonraki Orijinallere ilişkin Bekleme Zamanı: Şaryo Camı] seçeneğine ilişkin ayarlara bağlı olarak, makine, [Orijinal Besleme Tipi] seçeneğinde [Yığın] olarak seçilmemiş olsa bile, ilave orijinalleri bekleyebilir. [Sonraki Orijinallere ilişkin Bekleme Zamanı: Şaryo Camı] seçeneğine ilişkin ayrıntılar için, bkz. Genel Ayarlar Rehberi.

  • [Tarayıcı Özellikleri] altında, [Bekleme Zamanını Ayarla] seçeneği, [Sonraki Orijinallere ilişkin Bekleme Zamanı: Şaryo Camı] veya [Sonraki Orijinallere ilişkin Bekleme Zamanı: SADF] seçeneğine ayarlanmışsa, belirlenen zaman içerisinde ilave orijinalleri yerleştirin. Geri sayım bittiğinde, iletim veya depolama otomatik olarak başlar. Geri sayım tamamlanmadan önce iletimi veya depolamayı başlatmak için, [Numara] tuşuna basın. Aynı anda Tarama Ayarları veya diğer ayarlar değiştirildiği takdirde, geri sayım iptal edilir. İlave orijinalleri yerleştirin ve ardından [Başlat] tuşuna basın. Makine orijinalleri tarar ve geri sayım devam eder. [Sonraki Orijinallere ilişkin Bekleme Zamanı: Şaryo Camı] ve [Sonraki Orijinallere ilişkin Bekleme Zamanı: SADF] hakkındaki ayrıntılar için, bkz. Genel Ayarlar Rehberi.

  • [SADF] seçilirse, ADF'den taradıktan sonra şaryo camından tarama etkinleştirilir. Bu durumda, taramayı başlatmak için [Başlat] tuşuna basın.