Üstbilgiyi atla
 

Verilen CD'ROM'dan TWAIN Sürücüsünün Kurulması

Bu bölümde, verilen "Tarayıcı Sürücüsü ve Araçlar" CD-ROM'undan bir istemci bilgisayara TWAIN sürücüsünün nasıl kurulacağı açıklanmaktadır.

Ağ TWAIN tarayıcısını kullanmak için, istemci bir bilgisayara TWAIN sürücüsünü kurmalısınız.

1Windows'u başlatın ve ardından "Tarayıcı Sürücüsü ve Araçlar" etiketli CD-ROM'u istemci bilgisayarın CD-ROM sürücüsüne takın.

Kurulum programı otomatik olarak başlar ve [Tarayıcı Sürücüsü ve Araçları] iletişim kutusu görünür.

2[TWAIN Sürücüsü] seçeneğine tıklayın.

3TWAIN Sürücüsü kurulum programı başlar. Talimatları izleyin.

Not

  • Kurulumu başlatmadan önce, TWAIN sürücüsü için sistem gereksinimlerini kontrol edin. Sistem gereksinimleriyle ilgili ayrıntılar için, bkz. "Verilen CD-ROM'daki Yazılım".

  • Otomatik çalıştırma programı kullanarak yazılımı kurabilirsiniz. Otomatik çalıştırma programıyla ilgili ayrıntılar için, bkz. "Otomatik Çalıştırma Programı".

  • Kurulum programı otomatik olarak başlamazsa, bkz. "Hızlı Kur".

  • Kurulum tamamlandığında, istemci bilgisayarın yeniden başlatılmasıyla ilgili bir mesaj görünebilir. Bu durumda, istemci bilgisayarı yeniden başlatın.

  • Kurulum tamamlandıktan sonra, [Başlat] menüsündeki [Programlar] veya [Tüm Programlar] bölümüne kullanımdaki makinenin ismiyle bir klasör eklenir. Buradan Yardım bölümü görüntülenebilir.

  • Ağ TWAIN tarayıcısının kullanımına ilişkin notlar "Benioku.txt" dosyasında verilmiştir. Kullanmadan önce mutlaka okuyun.