Üstbilgiyi atla
 

Ağ Dağıtım Tarayıcısı Ekranı

Bu bölüm, ağ dağıtım tarayıcısı kullanılırken görüntülenen ekran düzenini açıklamaktadır.

Görüntülenen işlev öğeleri seçim tuşları olarak çalışmaktadır. Bir öğeyi üzerine basarak seçebilir veya belirtebilirsiniz. Görüntü panelinde bir öğeyi seçtiğinizde veya belirlediğinizde, [İşlem paneli ekranı resmi] şeklinde belirtilir. Seçilemeyen tuşlar [İşlem paneli ekranı resmi] şeklinde görüntülenir.

İşlem paneli ekranı gösterimi işaretli balonlu gösterim

  1. Hedef Alanı

    Belirtilen hedef görüntülenir. Birden daha fazla hedef belirtildiği takdirde, [Yukarı ok tuşu] veya [Aşağı ok tuşu] tuşuna hedefler üzerinde gezinerek hareket etmek için basın.

  2. Ağ dağıtım tarayıcısı simgesi

    Ağ dağıtım tarayıcısı ekranının görüntülendiğini belirtir.

  3. [Kayıt No.]

    3 haneli bir kayıt numarası kullanarak hedefi belirtmek için bu tuşa basın.

  4. [Manuel Giriş]

    Dağıtım Sunucusunun Hedef Listesine kaydedilmemiş bir hedefe dağıtım sunucusu üzerinden e-posta aracılığıyla bir dosya göndermek için, ekran klavyesini görüntülemek üzere bu tuşa basın. Ardından, e-posta adresini girmek için ekran klavyesini kullanın. Dağıtım sunucusu üzerinden e-postayla nasıl dosya görüntüleneceğine ilişkin ayrıntılar için, ScanRouter dağıtım yazılımı kılavuzuna bakın.

  5. Hedef Listesi

    Dağıtım sunucusunda kayıtlı hedeflerin listesi görünür. Hedeflerin tümü görüntülenemiyorsa, ekranı değiştirmek için [Yukarı ok tuşu] veya [Aşağı ok tuşu]'na basın.

    (İşlem paneli ekranı resmi) sembolü bir grup hedefini göstermektedir.

  6. [Konu] [Gönderen Adı] [Alım Bildirimi]

    İletilecek dosya için konuyu, göndereni ve Okundu Durumu Bildirimi işlevinin etkinleştirilip etkinleştirilmeyeceğini belirtin.