Üstbilgiyi atla
 

Tarama İşlevi altında Dosya Saklamanın Ana Hatları

Bu bölüm, tarayıcı işlevi altında dosyaların saklanmasının ana hatlarını açıklamaktadır.

Önemli

  • Kayıtlı her bir dosya için bir parola belirtebilirsiniz. Parola-korumalı olmayan dosyalar, aynı yerel alan ağındaki diğer kullanıcılar tarafından DeskTopBinder kullanılarak erişilebilir. Kayıtlı dosyaları, yetkisiz erişimlerden parola belirterek korumanız önerilir.

  • Makinede kayıtlı olan tarama dosyası bazı arıza durumlarında yitirilebilir. Önemli dosyalarınızı saklamak için sabit diski kullanmamanızı öneririz. Tedarikçi firma, dosyaların yitirilmesi nedeniyle oluşan herhangi bir zarardan sorumlu olmayacaktır. Dosyaları uzun süreli saklamak için, DeskTopBinder yazılımının kullanımını öneririz. Ayrıntılar için, bölgenizdeki satıcınızla bağlantıya geçin.

Tarama işlevi numaralandırılmış çağrı resmi altında Dosya Saklama Resmi

  1. Bu Makine

    Tarama dosyalarını makinenin sabit diskinde saklayabilirsiniz. Kayıtlı dosyalar, e-posta, Klasöre Tara ya da ağ dağıtım tarayıcısı işlevleriyle gönderilebilir.

  2. İstemci Bilgisayar

    DeskTopBinder işlevini kullanarak, ağ üzerinde, makinede depolanan dosyaları görüntüleyebilir, kopyalayabilir veya silebilirsiniz. Web Image Monitor işlevini kullanarak, makinede depolanan dosyaları görüntüleyebilir, indirebilir, gönderebilir veya silebilirsiniz. DeskTopBinder Lite işlevine ilişkin ayrıntılar için, bkz. DeskTopBinder Lite ile ilgili kılavuzlar. Web Image Monitor işlevine ilişkin ayrıntılar için, bkz. Web Image Monitor Yardım.

Not

  • Saklanan dosyalar belirli bir süre sonunda silinecektir. Sürenin belirlenmesine ilişkin ayrıntılar için, bkz. Genel Ayarlar Rehberi.

  • Tarayıcı işlevi altında kayıtlı dosyalar makinenin kontrol panelinden yazdırılamaz. Dosyaları bir istemci bilgisayardan aldıktan sonra bu bilgisayarda yazdırın.

  • Ayrıca, bir dosyayı depolayabilir ve eş zamanlı olarak gönderebilirsiniz. Ayrıntılar için, bkz. "Eş zamanlı Depolama ve E-postayla Gönderme", "Eş zamanlı Depoalama ve Klasöre Tara İşleviyle Gönderme" ve "Eş zamanlı Depolama ve Dağıtım".