İsteğe bağlı sonlandırıcı kurarak yazdırılan kağıdı setleyebilir, zımbalayabilir veya delebilirsiniz. İsteğe bağlı sonlandırıcıyı kullanırken aşağıdaki uyarıları okuduğunuzdan emin olun.
Çift yönlü iletişim devre dışı bırakıldığında yazıcı sürücüsünü kullanan makine için seçenek ayarlarını yapın.
Dubleks yazdırma, kitapçık yazdırma, kombine yazdırma (düzen), zımba, delgeç ve z-katlama işlevlerini kullanırken yazıcı sürücüsünde kağıt boyutu ve yönünü ayarladığınızdan emin olun.
Makinede herhangi bir zamanda aşağıdakilerden yalnızca biri kurulmuş olabilir: Sonlandırıcı SR4010, Sonlandırıcı SR4020 ve Sonlandırıcı SR5000.
Uygulamaya bağlı olarak, yazdırma ayarları etkinleştirilmeyebilir ve yazdırılan çıktı beklenildiği gibi olmayabilir.
Yazıcı sürücüsünde Zımbalama veya Setleme işlevini ayarlarken, uygulamanın [Yazdır] iletişim kutusunda Setleme işaret kutusunun boş bırakıldığından emin olun. Setleme etkin kılınırsa, yazdırma istenilen şekilde olmayacaktır.
Sıkışan kağıdı çıkardıktan sonra yazdırma işlemi tekrar başladığında, sıkışmanın yerine bağlı olarak yazdırma konumu farklı olabilir.
Kağıt sıkışması isteğe bağlı sonlandırıcıda meydana gelmişse, yazdırma işlemi şu an yazdırılmakta olan verilerin üst sayfasından ya da kağıt sıkışmasının meydana geldiği sayfadan yeniden başlatılacaktır.
Kağıt sıkışması makinede meydana gelmişse, yazdırma işlemi kağıt sıkışmasının meydana geldiği sayfadan yeniden başlatılacaktır.
Kağıt sıkışması makinede meydana gelmişse bile, sonlandırıcının kapağı açılıp kapatılmazsa hata temizlenmeyecektir.
Dubleks yazdırma, kitapçık yazdırma ya da kombine baskı (sayfa düzeni) işlevleriyle ilgili ayrıntılar için, yazıcı sürücüsü Yardım bölümüne bakın.
İsteğe bağlı sonlandırıcılar hakkında ayrıntılar için bkz. Genel Ayarlar Rehberi.
Sıkışan Kağıtları çıkarmak için, bkz. Sorun Giderme.