Vynechat záhlaví
 

Průvodce obecnými nastaveními

Nejprve si přečtěte
Připojení zařízení

Tato kapitola popisuje, jak pripojit zarízení k síti a jak specifikovat sítová nastavení.

Systémová nastavení

Tato kapitola popisuje nástroje uživatele v nabídce Systémová nastavení. Pro podrobné informace o přístupu k nabídce Systémová nastavení viz "Přístup k Nástrojům uživatele".

Funkce Kopírky/Dokumentového serveru

Tato kapitola popisuj nástroje uživatele v nabídce Funkce Kopírka/Dokumentový server. Podrobnosti o přístupu k funkcím Kopírka/Dokumentový server najdete v části "Přístup k nástrojům uživatele".

Funkce faxování

Tato část popisuje uživatelské nástroje v nabídce Funkce faxu. Podrobnosti o přístupu k funkcím faxu najdete v části "Přístup k Nástrojům uživatele".

Funkce tiskárny

Tato kapitola popisuje uživatelské nástroje v nabídce Funkce tiskárny. Podrobnosti o přístupu k funkcím tiskárny najdete v části "Přístup k Nástrojům uživatele".

Funkce skeneru

Tato kapitola popisuje uživatelské nástroje v nabídce Funkce skeneru. Podrobnosti o přístupu k funkcím skeneru najdete v části "Přístup k Nástrojům uživatele".

Registrace adres a uživatelu pro funkce faxu a skeneru

Tato kapitola popisuje, jak zaregistrovat cíle a uživatele do adresáře. Podrobnosti o přístupu k funkcím skeneru najdete v části "Přístup k Nástrojům uživatele".

Ostatní nástroje uživatele

Úvodní nastavení umožňují přepnout jazyk a také kontrolovat počet vytištěných stránek zobrazením počítadla. Podrobnosti o přístupu k jednotlivým nastavením najdete v části "Přístup k Nástrojům uživatele".

Dodatek