Programvare og verktøy som finnes på CD-ROM-en

Dette avsnittet beskriver CD-ROM-ene med programvare og verktøy som ble levert med denne maskinen.

Det fulgte to CD-er med denne maskinen: “Printer Drivers and Utilities” og “Scanner Driver and Utilities”.

Følgende kan du finne på disse CD-ene:

Font Manager

Brukes til installering av nye skjermfonter eller organisering og styring av fonter som allerede finnes i systemet. Se håndboken på CD-en “Printer Drivers and Utilities” for detaljer om Font Manager.

SmartDeviceMonitor for Admin

For den systemansvarliges styring av nettverksskrivere.

DeskTopBinder-SmartDeviceMonitor for Client

For brukernes styring av deres utskriftsstatus på nettverket.

Printer Utility for Mac

Dette verktøyet lar brukerene laste ned og styre diverse fonter i tillegg til å styre skrivere. Se PostScript 3-tillegget for detaljer om verktøyet.

Beslektede emner

Vise innholdet på CD-en
Skriverdrivere for denne maskinen
TWAIN-driver
LAN-Fax-driver
DeskTopBinder Lite
SmartDeviceMonitor for Admin
DeskTopBinder-SmartDeviceMonitor for Client