ENERGY STAR-program

ENERGY STAR® Programkrav til bildebehandlingsutstyr

bilde

ENERGY STAR® programkrav til bildebehandlingsutstyr stimulerer til energisparing ved å fremme energisparende datamaskiner og annet kontorutstyr.

Programmet støtter utvikling og utbredelse av produkter med energisparende funksjoner.

Det er et åpent program som produsentene frivillig deltar i.

Produktmålgruppen omfatter datamaskiner, skjermer, skrivere, faksmaskiner, kopimaskiner, skannere og flerfunksjonsenheter. Standarder og logoer for Energy Star er de samme over hele verden.

Modus for energisparing

Dette produktet senker automatisk strømforbruket 15 minutter etter at forrige kopierings- eller utskriftsjobb er avsluttet. I energisparingsmodus kan du fremdeles ta i mot fakser og gjøre utskrifter, men dersom du ønsker å kopiere, må du først trykke inn [Energy Saver]-tasten.

Av-modus (gjelder kun kopieringsmaskiner)

Dette produktet slår seg automatisk av 30 minutter etter at forrige kopierings- eller utskriftsjobb er avsluttet. I denne håndboken kaller vi av-modus for automatisk av-modus. Dersom du ønsker å utføre kopiering, må du først slå på driftsbryteren.

Hvilemodus (Faks, skriver og skanner er installert)

Dersom det er installert faks, skriver eller skanner, senker dette produktet automatisk strømforbruket ytterligere 30 minutter etter at det gikk inn i energisparingsmodus. Du kan femdeles ta i mot fakser eller gjøre utskrifter i hvilemodus, men dersom du ønsker å foreta kopiering, må du først slå på driftsbryteren.

Tosidig-prioritet

Vi anbefaler tosidefunksjonen. Denne funksjonen belaster miljøet mindre. For de maskiner som dette gjelder, kan tosidefunksjonen (ensidige originaler tosidige kopier) velges når driftsbryteren eller [avslutt modus]-tasten aktiveres, eller når maskinen automatisk tilbakestilles.

Beslektede emner

Spesifikasjoner
Resirkulert papir