Symboler

Håndboken inneholder følgende symboler:

ADVARSEL

Indikerer viktige sikkerhetsmerknader.

Dersom man ignorerer disse merknadene, kan det føre til alvorlig skade eller død. Pass på å lese disse merknadene. Det finnes i manualens "Sikkerhetsinformasjon".

FORSIKTIG

Indikerer viktige sikkerhetsmerknader.

Dersom man ignorerer disse merknadene kan det føre til moderate eller mindre skader, eller skade på maskinen eller på eiendom. Pass på å lese disse merknadene. De finnes i manualens "Sikkerhetsinformasjon".

Viktig

Indikerer punkter som du bør være oppmerksom på når du bruker maskinen, og forklaringer på sannsynlige årsaker til at papiret ikke mates riktig, skade på originalene, eller tap av data. Pass på å lese disse forklaringene.

Merk

Indikerer ytterligere informasjon om maskinens funksjoner, samt instruksjoner for å løse brukerfeil.

Henvisning

Dette symbolet finnes bakerst i de ulike delene. Det indikerer hvor du kan finne ytterligere relevant informasjon.

Indikerer navnene på taster som vises på maskinens skjermpanel.

[ ]

Indikerer navnene på taster som vises på maskinens kontrollpanel.