Hopp over overskrift
HåndbøkerInnholdForrigeNesteHjelp

Håndbøker for denne maskinen

Se de relevante håndbøkene i forhold til hva du vil gjøre med maskinen.

Viktig

Om denne maskinen

Pass på å lese sikkerhetsinstruksjonene i denne håndboken før du bruker maskinen.

Denne håndboken gir en innføring i funksjonene for maskinen. Den forklarer også kontrollpanelet, klargjøring av maskinen, hvordan en angir tekst, og hvordan en installerer CD-platene som følger med.

Feilsøking

Viser hvordan en løser vanlige problemer og forklarer hvordan en skal bytte papir, toner, stifter og annet forbruksmateriell.

Kopi-/Dokumentserverreferanse

Forklaring av kopi- og dokumentserverfunksjoner og bruk. Se også i denne håndboken for forklaring om hvordan du plaserer originaler.

Faksreferanse

Forklarer Faksfunksjonene og hvordan de brukes.

Skriverreferanse

Forklarer skriverfunksjonene og hvordan de brukes.

Skannerreferanse.

Forklarer skannerfunksjonene og hvordan de brukes.

Nettverksveiledning

Forklarer hvordan du konfigurerer og bruker maskinen i et nettverksmiljø og hvordan du bruker programvaren som følger med.

Systeminnstillinger

Forklarer instillingene for brukerverktøy og prosedyrer for adressebok som f.eks. registrering av faksnumre, e-postadresser og brukerkoder. Se også i denne håndboken for forklaring på hvordan du kobler til maskinen.

Sikkerhetsreferanse

Denne håndboken er for administratorer av maskinen. Den forklarer sikkerhetsfunksjoner som kan brukes til å hindre uautorisert bruk av maskinen, datamanipulering eller informasjonslekkasje. Vi anbefaler at du først gjør følgende innstillinger:

• Installere enhetssertifikatet.

• Aktivere SSL (Secure Sockets Layer)-kryptering.

• Endre brukernavn og passord for administratoren ved hjelp av Web Image Monitor.

Se “Sette opp maskinen”, Sikkerhetsreferanse for detaljer.

Les denne håndboken når du setter opp de forberedede sikkerhetsfunksjonene eller bruker- og administratorautentisering.

PostScript 3-tillegg

Forklarer hvordan du setter opp og bruker PostScript 3.

UNIX-tillegg

Vennlist gå til vårt nettsted eller kontakt en autorisert forhandler for “UNIX-tillegg”.

Denne håndboken inneholder beskrivelser av funksjoner og innstillinger som kanskje ikke finnes for denne maskinen.

Informasjon

Inneholder generell informasjon om maskinen og informasjon om varemerkene og produktnavnene som brukes i håndbøkene.

Andre håndbøker

• Håndbøker for DeskTopBinder Lite

• Oppsettveiledning for DeskTopBinder Lite

• Innføringshåndbok for DeskTopBinder

• Håndbok for Auto Document Link

Merk

*1 Ekstrautstyr

Beslektede emner

Liste over håndbøker